18 Jul Spremna za leto / Anti Aging Studio

Drage moje, kao što već znate, jako mi je bitna nega lica i tela, i trudim se da o tome vodim računa tokom cele godine, a pogotovo leti, kada je koži lica i tela potrebna posebna nega i hidratacija.

Želim sa vama da podelim moje iskustvo sa Anti Aging Studiom koji već duže vreme posećujem. Kako moj posao zahteva višesatno sedenje, to se odrazilo i na moje noge koje su krenule da otiču, kao i stopala. Nošenje visokih potpetica negativno utiče na cirkulaciju, a ja ih često nosim. Zbog povrede noge već tri meseca nisam imala nikakvu fizičku aktivnost, a da budem iskrena, u poslednje vreme sam se opustila i kada je reč o ishrani, i ponovo mi se pojavio celulit.

Zato sam otišla na pregled kod doktorke Anice Jevremović u okviru Anti Aging Studia.

Doktorka Anica me je posavetovala da krenem sa serijom tretmana koji bi se najviše zasnivali na radio talasima i ultrazvuku a probala sam i  limfnu drenažu po prvi put. Takođe, doktorka me je motivisala da povedem računa o ishrani, kao i o zdravlju.

Znala sam kako nastaje celulit, ali me je zanimalo zašto se javlja oticanje nogu. Doktorka Anica mi je objasnila da uzrok oticanja leži u lošoj cirkulaciji, a pre svega u lošem funkcionisanju limfnog sistema. Toplo vreme, fizička neaktivnost, smanjen unos tečnosti, samo su neki od uzroka koji dodatno pogoršavaju situaciju. Leti, usled temperatura koje su više od naše telesne temperature, dolazi do širenja krvnih sudova, njihove pojačane propustljivosti i većeg nagomilavanja tečnosti u tkivima, što je posebno izraženo kod osoba sklonih oticanju. Takođe, oticanje je daleko prisutnije kod žena.

Tuširanje naizmenično hladnom i toplom vodom, vežba podizanja na prste ponovljena nekoliko puta, horizontalni položaj tela sa blago podignutim nogama, lagana samomasaža kriogelom – neke su od stvari koje možete primeniti u kućnim uslovima kako biste brzo smanjili otoke.

Pored divnog ambijenta, ljubaznog osoblja, profesionalizma i iskustva doktorke Anice, oduševili su me i sami tretmani, koji ne da ne bole, već prijaju. Svaki odlazak u Studio za mene je bio uživanje, a rezultate sam brzo krenula da primećujem. Veoma brzo, koža mi je postala zategnuta i čvršća, celulit i bolno oticanje su krenuli da nestaju, a moje noge su veoma brzo postale lakše.

https://www.antiaging.rs/

Rezervišite termin

Ultrazvučni tretman

Potpuno je bezbolan, uglavnom se, zbog boljih efekta radi posle mezoterapije, ali može se primenjivati i bez nje, kao što je bio moj slučaj. Tretman je odličan i za “peglanje kože”. Veoma je bitno da se tretmani rade u kontinuitetu, da bi se rezultati, koji se postižu bili dugotrajni i održivi. Kontraindikacija na ovaj program nema.

Radiotalasi

Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektom, pre svega sjajan za poboljšanje izgleda i zatezanje kože. I to kože celog tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice. Ja sam tretirala regije butina i gluteusa, postupak je takav da se nanese krema i zatim se aparatom nežno masira koža, a sve što osećate je blaga, prijatna toplota. Radiotalasni lifting je, pre svega, nezaobilazan za optimalan rezultat kod anticelulit tretmana, tretmana opuštene kože i strija, nakon trudnoće ili naglih promena u težini. U suštini, to je tretman koji je najbolji za zatezanje kože.

Limfna drenaža je najbrži, najzdraviji i najprijatniji način da rešite problem teških i otečenih nogu i da poboljšate limfnu i vensku cirkulaciju! Takođe, vrlo je efikasna i kao prateći tretman prilikom tretiranja regija zahvaćenih celulitom. Limfna drenaža je potpuno bezopasna i veoma korisna, čak i u trudnoći!

U Anti Aging Studiu ćete dobiti najkvalitetniji i najluksuzniji treman ručne limfne drenaže, koji vrše specijalno obučeni terapeuti. Pri tome, bez ikakvih, i najmanjih, kontraindikacija. Već posle prvog, biće Vam jasno zašto je za kratko vreme ovo postala jedna od najtraženijih usluga u Anti Aging Studiu. Da bi i Vi uočili razliku, jednostavno morate da ih posetite i probate ovaj tretman na svojoj koži! To je svakako jedan od najboljih tretmana koji sam ikada probala.

Različite anticelulit masaže pokušavaju da jakim pritiscima “razbiju” ćelije celulita koje su nastale skladištenjem materija koje telo nije u stanju da iskoristi, niti izbaci. Međutim, pored ćelija celulita se nalaze i ćelije kože, krvnih sudova i limfotoka koje se tim pritiscima razaraju. Kao posledica toga nastaju ožiljci, fibroze, dolazi do deformacije tkiva, koža gubi tonus i elastičnost. Nasuprot tome, limfna drenaža poboljšava izbacivanje materija zbog kojih nastaje celulit. Njome se olakšava i poboljšava rad ćelija i kroz poboljšan protok materija potpomaže i korišćenje masti u njima. Dakle, limfna drenaža na zdrav način sprečava formiranje celulita, bez oštećenja kože i zdravog tkiva!

Kada situacija zahteva brzo rešenje, i rezultate za duplo kraće vreme od klasičnih tretmana, primenjuju se nove tehnike kao što su specijalni hot&cold gel-serumi i unapređeni kokteli za mezoterapiju. Ovaj način tretiranja nam, pored ubrzane redukcije celulita, omogućava da brze dođemo do elastičnije i zategnutije kože uz vidljivo smanjenje obima. I, iako postignut za dvostruko kraće vreme od uobičajenog, rezultat je dugotrajno održiv.

Ono što bih želela da istaknem za kraj, jeste da je u Anti Aging Studiu zastupljen Individualan pristup – izbor optimalne kombinacije tretmana za svakog klijenta posebno, i personalizovan program koji se prilagođava potrebama i mogućnostima klijenta.

 

ANA_7766

ANA_7772

ANA_7767

ANA_7774

ANA_7765

ANA_7775

ANA_7776

ANA_7764

ANA_7781

ANA_7752

ANA_7758

ANA_7755

ANA_7757

ANA_7754

ANA_7753

 

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super