19 Jul Ukusi sveta

Dragi moji, danas sam za vas spremila jedan specijalni post, za sve one koji kao ja imaju manjka vremena i ne vole da u kuhinji provode puno vremena ili često ne stižu da se posvete kuvanju a žele sebi da pruže kvalitetan obrok.

 

Carnex ima tri nova proizvoda u kategoriji gotovih jela pod nazivom „Ukusi sveta“, i to: kinesko jelo sa piletinom, meksičko jelo sa piletinom i vegeterijansko jelo u pikantnom sosu. “Ukusi sveta” su originalni i drugačiji od tradicionalnih koji trenutno čine Carnex-ov portfolio, a nastali su spajanjem odabranog povrća, egzotičnih začina i kvalitetnih komada mesa. U pitanju su proizvodi, modernog dizajna, čiji specifičan ukus podseća na svetski poznate destinacije.

Ukusi sveta

Sigurno ste više puta bili u situaciji da nemate vremena a potrebno je da pripremite ukusan obrok, bilo to kada vas iznenade nenajavljeni gosti, ili se kasnije vratite sa posla, kada ste na putovanju ili vas jednostavno mrzi da spremate.

Ova jela se mogu servirati za samo desetak minuta, a imaju i nižu kalorijsku vrednost, što je mene posebno oduševilo.

“Ukusi sveta” obradovaće sve koji se ne dvoume da probaju nešto novo u kategoriji gotovih jela, drugačije od onoga što se nalazi na tržištu.

Moj suprug je veliki gurman i voli da uživa u hrani pa je to preneo i na mene, ali zbog obima posla nemam vremena da se posvetim kuvanju. Nakon otkrića ovih jela, mogu slobodno da ih serviram i da se pravim da sam sate provela u kuhinji. Mislim da je, za sve savremene žene, to odličan trik.:) Ova jela su pravo otkriće za mene!

Sve što treba da uradite je da u vruću vodu stavite jelo i sačekate 10 minuta.

Meksičko jelo sa piletinom:

Meksičko jelo sa piletinom zapravo je pikantna mešavina raznovrsnog povrća i mesa pilećih grudi. Predstavlja pravi gurmanski specijalitet, a idealno je kada ukućane ili goste želite da iznenadite egzotičnim ukusom. Fantastičan obrok za sve one koji vole da osete začinjenu hranu, posebno mi se dopada miks povrća i piletine u njemu.

Kinesko jelo sa piletinom:

Ukoliko ste ljubitelj kineske kuhinje, tu je kinesko jelo sa piletinom. Obrok se sastoji od mešavine različitog povrća i testenine, a pored niže kalorijske vrednosti, dodatni začini ovom jelu daju specifičan, bogatiji ukus. Ono što mi je posebno zanimljivo su široke nudle, pa kada sebi serviram ovo jelo izgleda kao da sam ga dobila u nekom restoranu.

Ukusi sveta

Vegeterijansko jelo u pikantnom sosu:

Za one koji poste, kao i za sve koji ne konzumiraju meso, Carnex je pripremio vegeterijansko jelo u pikantnom sosu. Predstavlja kombinaciju raznolikog povrća, a spoj začina iznenadiće sva čula. Ja sam oduševljena ukusom ovog jela, veoma mi je prijalo!:)

Prijatno!

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super