22 Nov Deep v-neck beige sweater and toffee saki coat

Over the knee black boots are timeless piece and you can wear them with anything!! This time I opted for tight but comfy blue jeans and biege rest of the outfit!

I adore this deep v-neck beige sweater that I wore with toffee saki coat from  NA-KD.com where you can use my Discount code 20anastasija – Only valid for 24 hours. They have Free shipping worldwide.

 

Svi oni koji me prate neko (duže) vreme, znaju da sam strelac u horoskopu. Osećam se da me taj znak vrlo definiše. I moj tata je bio strelac,  i čini mi se da sam zbog toga imala dodatnu konekciju sa njim. Evo par rečenica, za sve nas, strelčeve, o samom znaku:

Strelac je čudesan znak. Svakako je najmanje ono što vidite. U stvari nije vam baš najjasnije šta ste videli, njega više doživite nego što ga ikada upoznate. Ostavlja trag bez da pritiska i gravira svoje ime, bez da traži da njegov lik istetovirate na srcu. Njegovo prisustvo je prisutno i kada ode.

Darežljivo stavlja pelcere kada je sa ljudima, nekad netaktično, direktno, nekad spontano kao usput, ali jeste blagougodan i u svim vremenima, epohama, potreban. Ali to je ono što vi znate o njemu. To je ono što i on zna kako očekujete da ga vidite. To je njegova uloga u životu kada je na sceni, pred drugim ljudima.

A kada je sam, on je “na punjenju”.

On zna da je ovde zbog drugih ljudi. On sam sebi nije potreban, i sam sebi najčešće ni ne koristi. Njemu samo treba da ima duha i da ga puni redovno, ali mu ne treba i rezon, jer rezon je preko puta u Merkuru i Blizancima, daleko od duha, nepotreban duhu.

Ne ume da živi po uputstvu, reklo bi se.

I zato je wonderer, luta i traži, grešnik i svetac, jer nikome nije naudio do sebi. Često ne zna zašto ga ljudi vole. Zašto hoće da se druže sa njim. On ne ume da se druži po principu “od danas se družimo/zabavljamo/venčavamo”, on na sve gleda više vanvremenski, i ako ste mu prijatelj, njegov osećaj je kao da se družite hiljadu godina, bez onog mističnog momenta slepljivanja, jednostavno i lako.

Zato je osetljiv na traženja, insistiranja, na ritualna vidjanja jednom nedeljno ili vikendom. On ne poznaje formu. Pa opet praštate mu jer nije ga lako naći, i zato je čudesan.

Strelac je najtužniji od svih. Njegova tuga je njegova vera u prolaznost i kraj. On o smrti i kraju misli svakodnevno. Više nego Škorpion koji je samo uzima za protivnika, i sa njom bije bitku. Strelac ne bije, on joj se prepušta. On se ne opire kraju, on u kraj kao spokoj i mir veruje. Kada završi vezu, kada napusti mladost, kada ode od kuće – on se prepušta sa suzom u oku a svet kaže “Avanturista!” Ali je njegova tuga i zato što će radije pustiti svet da veruje u njegovu avanturu, motherfucker karakter, jer vidi da svet to voli, da svet to treba, nego da pred njima duboko uzdahne. A kada bi to uradio to bi bio uzdah koji bi se čuo još dugo. Evo i citata koji to objašnjava, taman toliko da se zamislite i promislite o gore rečenom. Jim Morrison, Strelac, rekao je:

“I see myself as a huge fiery comet, a shooting star. Everyone stops, points up and gasps “Oh look at that!” Then- whoosh, and I’m gone…and they’ll never see anything like it ever again… and they won’t be able to forget me- ever.”
— Jim Morrison

 

tekst o strelcu by Aleksandra Sanja Perić

 

A sada, evo i novog outfita, jer ste ipak od mene više navikli na tako nešto. 🙂 Odlučila sam se za novi džeper i kaput u bež boji, uske farmerice i čizme preko kolena.

 

ana_9447

ana_9438

ana_9475

ana_9422

ana_9380

ana_9529

 

Was wearing:

jumper, coat: https://na-kd.com/

ana_9464

ana_9489

ana_9460

ana_9479

ana_9448

ana_9477

ana_9467

ana_9435

ana_9465

ana_9426

ana_9466

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super