06 Nov LLUMS olovke za usne i mat karmini – RECENZIJA

LLUMS je novi domaći kozmetički brend koji je za mene bio pravo otkriće. U svom asortimanu ima šminku i za svakodnevne rituale ulepšavanja i za  posebne prilike. Nudi veliki broj nijansi i proizvode kao što su rumenila, karmi, sjajevi i olovke za usne, senke, olovke za oči kao i hajlajteri… Na samom početku, pažnju su mi privukli mat karmini.

Mat karmine posebno volim, jer izgledaju misteriozno i zanimljivo na usnama, ne lepe se, i nekako su mi uvek najpostojaniji. LLUMS ima šest nijansi mat karmina, a ono što mi se najviše dopada kod ovih karmina je činjenica da, iako imaju mat završnicu, ne isušuju usne i veoma su hidratantni. Na usnama ostavljaju prijatan osećaj, poput somota, i meni lično omiljena nijansa je 03, VAMPY  – nijansa između crvene i bordo, koja ima i odličnu pigmentaciju. Nisu svi karmini isto pigmentisani, i crvene nijanse mi mnogo bolje stoje od nude i rozih, i teže se skidaju.
Ovi karmini se zasnivaju na silikonskim elastomerima što omogućava glatko nanošenje i kremastu formulu. Takođe sadrže vosak karnauba i kandelila zahvaljujući čemu nema efekta glazure na usnama.

Cena ovih karmina je 417,05 RSD i možete ih naći u Lilly drogerijama.

img_9394

img_9424
img_9396

img_9405

 

img_9400

Kada su olovke za usne u pitanju, LLUMS nudi 3 nijanse, red, rose i nude, i veoma su povoljne, cena im je 160,55 RSD. Za moj ukus su malo tvrđe, ali samim tim omogućavaju preciznije nanošenje, a uvek ih možete zagrejati upaljačem ukoliko želite mekaniju strukturu.

img_9420

img_9417

img_9381

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Leave a Reply

Watch Dragon ball super