17 Dec What’s in my bag? Alcatel Shine Lite

Kao što verovatno već znate, ponosni sam vlasnik novog Alcatel predstavlja Shine Lite telefona. Kako izgleda možete videti u ovom videu:

 

Ovaj pametni telefon ima sofisticirani dizajn i odlične tehničke karakteristike poput senzora za čitanje otiska prstiju ili zabavnih foto aplikacija.

 

Premium stilski dizajn

Krenuću od samog izgleda telefona, koji je pravljen kao po mojoj želji! Veliki ekran, bela boja, i materijal koji kombinuje staklo i metal, inspirisan najnovijim dizajnom enterijera i arhitektonskim trendovima čini ga vizuelno savršenim. Novi Alcatel pametni telefon spoj je metalnog prstena i 2.5D stakla. Ivice su elegantno zakrivljene oslanjajući se na tehnologiju sečenja dijamanata što za rezultat ima da telefon lepo leži u ruci.

Sa svim potrebnim karakteristikama, pametni telefon tanak 7,45mm je takvog oblika da će zauzeti minimalni prostor u vašoj tašni ili džepu.

 

U mojoj zimskoj torbi uvek je toliko toga… 🙈😀 💙Uz hashtag #IslaUvekSaVama na instagramu postujete sliku na i učestvujte u nagradnoj igri 💙Ostala pravila mogu da se pročitaju na fb stranici Biram Zdravlje https://www.facebook.com/Biram.Zdravlje/  Možete osvojiti super nagrade!:)

15578399_1443790569004360_5452876559589638915_n


ana_9999

Pametna i bezbedna interakcija otiskom prstiju

Pored toga, SHINE LITE obuhvata jedinstvenu opciju koja omogućava dodelu otisaka prstiju za 5 aplikacija koje možete pokrenuti odmah iz standby moda. Jednostavno postavite svoj prst na integrisani skaner na poleđini telefona i pokrenite svoje omiljene aplikacije i igrice u sekundi! Povrh svega, opcija otiska prsta štiti vašu privatnost pomoću aplikacije Safebox! Ovaj dodatni sloj zaštite onemogućava pristup vašim privatnim fotografijama, video zapisima i dokumentima u virtelnom prostoru.

ana_9998

Uz dvojno blic sočivo od 13 MP, Alcatel SHINE LITE stvara divne, prirodno osvetljene slike. Prednja kamera je od 5MP i to sa blicom! Opcija Faceshow omogućava smešne video zapise kombinujući selfije koristeći brzi klik, dok će Splitcatcher funkcija pružiti mogućnost kreiranja prelepih foto kolaža.

img_0534

Telefon SHINE LITE takođe je opremljen Alcatelovim specijalnom opcijom Gesture Shot, koji inicira zatvaranje kamere svaki put kada prstima kreirate slovo V.

ana_9997

ana_9996

Cena i dostupnost

Shine Lite je dostupan u zlatnoj, beloj i crnoj boji
po neverovatnoj ceni od 24.000 RSD, a možete ga nabaviti u prodavnicama Gigatron i Handy.
http://www.gigatronshop.com
http://www.tehnomediacentar.com
https://www.bcgroup-online.com

ana_9995

ana_9994

ana_9993

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super