10 Feb Big Little Lies / Nevine laži – nova HBO serija

Svi oni koji me duže prate znaju da obožavam da gledam filmove i serije. Posebno serije, jer sam stekla utisak da ih u poslednje vreme prave tako da budu i kvalitetnije od samih filmova a i gledaoci se više emotivno vežu za likove.
Imala sam tu čast da među prvima pogledam seriju “Nevine laži” (Big Little Lies, klik ovde za sajt) koja me je zaintrigirala odmah nakon reklame (trejlera. https://www.youtube.com/watch?v=4O8jP3YRF8k) na HBO kanalu. Što zbog glumaca ( u seriji se pojavljuju Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott, James Tupper i Zoë Kravitz), što zbog činjenice da sam odmah primetila dozu misterije, koja me je najviše i privukla.
I bila sam u pravu. Nakon više odgledanih epizoda, mogu da kažem da je ovo serija na koju sam čekala, serija koja obiluje sa dosta socijoloških tema, serija koja prikazuje naizgled savršene živote i međuljudske odnose i pokazuje koliko su oni zapravo komplikovani.
Obožavam i simbol okeana koji se provlači u seriji i dodatno stavlja akcenat na misteriju. (nevinelazi.hbo.rs).
Režiju serije potpisuje Jean-Marc Vallée koji je prethodno radio na filmovima “Wild” i “Dallas Buyers Club”. Upravo u filmu “Wild” Witherspoon je imala ulogu koja joj je donela nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje glumice.
Nije često da se ovako dobra ekipa glumaca nađe zajedno, posebno u seriji.
Za sve žene biće zanimljiv glumac Alexander Skarsgård (poznatiji kao jedan od najboljih frajera iz serije True Blood), kao i James Tupper (Revenge), ali meni su Reese Witherspoon i Nicole Kidman postale izuzetno drage nakon ove serije. Reese Witherspoon me je oduševila izvanrednom glumom, i jako mi je zanimljiv lik koji tumači u ovoj seriji.
“Big Little Lies” je njena prva serija još od 1993. godine, a ovoga puta će se naći i u ulozi producentice. Njena kolegenica Kidman nije glumila u seriji od 1989. godine.
Glumicu Shailene Woodley znate iz romantičnog filma The Fault in Our Stars, a u ovoj seriji ćete imati prilike da je vidite u potpuno drugačijoj ulozi.
Premijera serije na HBO-u u Srbiji je 20. februara u 20.00 h na HBO-u.
Nove epizode će biti dostupne u ponudi HBO GO usluge ponedeljkom već od jutarnjih sati, samo nekoliko sati nakon američke premijere.

Pored ove serije, na HBO GO čeka vas još super serija za “žene”, “Sex i grad” i ostalo što im je zanimljivo iz ponude. (Prve epizode kultnih serija dostupne su besplatno).

 

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super