18 Feb LLums noviteti, favoriti i recenzija

U ovom postu pročitajte više o Brendu LLums, i pročitajte moju recenziju na temu mat karmina i olovaka. Danas ću vam pisati o LLums novitetima, isprobala sam tri laka za nokte, tri sjaja i tečne svetlucave senke.

Tu je i LLUMS Make Up Fixing Spray fiksator za šminku 50ml, lagan sprej za fiksiranje šminke, novitet koji me je potpuno oduševio, jer osvežava lice i zadrževa šminku na njemu, bez osećaja lepljivosti. Lako i ravnomerno se nanosi, i sprečava razmazivanje šminke.

U ovom videu možete videti i sve LLums novitete:

LLUMS Glam Supreme Gold senka za oči je pravo otkriće. U videu nosim nijansu Pearl (sedef belu). Ove senke su veoma lake za nanošenje, mogu se naneti prstom ili četkicom. Jedan (do dva) sloja idealni su za svaki dan i blistav pogled, a u videu sam četkom nanela više slojeva za noćni look. Senku sam nanosila četkicom i nadograđivala, za intenzivan izgled.

Senke su na vodenoj bazi, sa divnim šljokicama, dugu ostaju na licu, a opet se lako skidaju bilo kojim proizvodom za uklanjanje šminke.

 

LLUMS Glam Supreme glitter lak za nokte ne skidam već danima, i oduševljena sam ovim srebrnkastim šljokicama koje idu uz sve što nosim. Lak dugo traje, zbog šljokica posebno duže nego obični lakovi, a opet, acotonom se lako uklanja. Pored njega, oduševljena sam snowflake nijansom koja zaista asocira na pahulje, kao i supreme gold zlatnom bojom. Lakovi su dugotrajni, nanose se lako i ravnomerno i imaju visoki sjaj.

 

 

llums Glam Supreme Glossses novi LLums sjajevi za usne. Na slikama možete videti svočeve na slabom i jačem osvetljenju. Ove tri nijanse odlično idu uz gore pomenute senke i lakove, dopada mi se to što su sjajevi suptilni, ne lepe se i pružaju usnama hidrataciju.

I za kraj, ne mogu a da ne pomenem LLUMS hajlajtere u stiku. Pearly Pink je meni omiljena nijansa. Ovo su prvi hajlajteri u stiku koji su mi se dopali, odlično su mi se pokazali, veoma su lagane teksture ali imaju zadivljujuć rezultat, tj. fenomenalni sjaj. 

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super