19 Mar XYZ FASHION STORE press trip – Slovenia & new store in Villach, Atrio + Travel instagram photos

Imala sam tu čast da sa XYZ brendom putujem u Sloveniju, posetili smo Bled a yatim i Austriju, povodom otvaranja njihovog novog fashion store-a.

XYZ  FASHION STORE već oduševljava milione kupaca u regiji, jer spaja najpoželjnije modne brendove i omogućava jedinstveno iskustvo kupovine, jer sa svojim kupcima deli strast prema modi. Novi koncept temelji se na ciljanom pristupu, što znači da je svaki komad posebno izabran. To svakom pojedincu omogućava stvaranje jedinstvenog stila za svaku priliku. Ujedno, takav pristup isključuje neugodnosti, kao što su iste haljine ili stilovi, posebno kada se nalaze na istom mestu u isto vreme. Posebno odabrani materijali i unutrašnja dekoracija karakterišu uređenost, osećaj doma i intimu koju nude kućni ormari sa odećom. Koncept zaokružuju iskusni prodavci koji su pravi poznavaoci modnih globalnih trendova i lako odgovaraju na izazove svakog izgleda. 

 

U radnji XYZ FASHION STORE Villach biće zastupljena dobro poznata modna imena kao što su Michael Kors, UGG, Armani Jeans, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Antony Morato, Trussardi Jeans, Superdry – što su samo neki od brojnih modnih brendova koje nudi XYZ u regiji, među koje spadaju i Burberry, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Karl Lagerfled, Hugo Boss, Marc Cain i ostale.

 

Koncept je nastao u saradnji sa svetski poznatim arhitektima, dizajnerima i suosnivačima vodećih globalnih modnih brendova, više puta nagrađivanim nemačkim dizajnerskim studiom Schwitzke. Da, to je prostor u kojem se globalni modni brendovi dobro osećaju. I naš cilj je da se tako dobro osećaju i naši klijenti. 

 

Otvorenje novog koncepta bilo je propraćeno ekskluzivnim događajem, koji je spojio ljubitelje i prijatelje mode. Imala sam i priliku da upozna mnoge moje divne koleginice kao što su Tesa Jurjaševič, Manja Plešnar, Ajda Sitar, Sara Zavernik, Alja Bitenc, Lea Filipovič, Sonja Kovač, Sophie Forster, Manuel Vogelsberger i mnoge druge.  Modni događaj XYZ na društvenim mrežama možete pronaći pod #xyzfashion

 

 

Renault Srbija Talisman


a evo i videa sa putovanja

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super