05 Apr 24 Hours so Premium with Lierac in Paris

Svaka od nas je imala tu čast da joj se ime ugravira na kutiji raskošne kreme. U pitanju je premium linija koja predstavlja luksuznu kombinaciju efikasnosti i nežnosti, a temelji se na visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline, čije je delovanje pojačano kombinacijom jedinstvenih ekstrakata – retkih crnih cvetova – crne ruže, orhideje i maka. Veoma bogata krema sa 5% B – Relaxor Complex – om koji deluje kao botulin i ekstraktom lista sladića koriguje sve znakove starenja: duboke bore, gubitak čvrstine i nepravilnosti tena. 5% hijaluronske kiseline čini kožu glatkom na dodir, a kombinacija retkih crnih cvetova (crne ruže, orhideje i maka), koji imaju izrazito antioksidantna i hranljiva svojstva, pružaju koži kompletan anti-age tretman.

Krema mi veoma prija, ;ini moju kožu baršunastom, smanjuje pore i ostavlja divan miris. Kada već pominjem miris, vodili su nas i umuzej parfema, gde smo kreirale sopstveni parfem. Moj je najviše mirisao na jasmin, jer mi je to omiljena mirisna nota, a dodala sam beli amber i iris (ova tri mirisa se nalaze i u kremi) zatim mošus, i malo zelene trave i ljubičice, za svežinu.

Posetile smo i muzeje, bile u šopingu, bile u salonu Patrick Ales i imala tretman kose sa fenomenalnim Phyto proizvodima o kojima ću vam tek pričati (njihov šampon koristim već nekih mesec dana i bukvalno mi je preporodio kosu, ništa slično do sada nisam probala). Dok su mi prali i masirali kosu imala sam i tretman lica, a kasnije sam uz feniranje i šampanjac dobila i masažu ruku i manikir.

U dvorcu su nas ugostili na večeri, gde su i oslikali naše portrete i imali smo pogled na ceo Pariz! Svaki obrok bio je fantastičan, bile smo i Hotelu Plaza Athenee na kolačima od vanile i roze šampanjcu. Poslednjeg dana imale smo fantastičan ručak u Maison Blanche – Club Montaigne restoranu, imale smo fantastično gurmansko iskustvo i sva čula su uživala. U fantastičnom hotelu Le Narcisse Blanc od pet zvezdica imale smo i divan bazen i spa. Hotel ću pamtiti po predivnim mirisima. Čitav put će mi večno ostati u sećanju, upoznala sam toliko divnih devojaka koje su moje koleginice, blogerke i Youtuber-ke, ovo je jedna od najlepših saradnji ikada!

 

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super