02 Apr Film Afterparti / od 6.aprila u bioskopu Cineplexx u Ušću

Svi znate da sam veliki zaljubljenik je u film, pogotovo domaću kinematografiju, i zato se posebno radujem sa vama povodom novog filma koji nam uskoro dolazi!

Svi stranci me pitaju kako izgleda noćni život u Beogradu, a upravo to je radnja ovog filma.

Bioskopska premijera filma Afterparti Luke Bursaća, jednog od filmova o kojima se najviše priča od Festa 2017, zakazana je za 6.april u bioskopu Cineplexx u Ušću.

Režiser Luka Bursać na vrlo interesantan način prenosi noćni život Beograda i izazove sa kojima se mladi danas suočavaju. Među glavnim akterima u ovom zanimljivom filmu, našli su se Rade Ćosić, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Dragan Jovanović, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević.

Priča nam dolazi iz poznatog beogradskog kluba „LINE“ , u kome se živi noćni život koji prepričavaju svi oni koji su ikad bili u Beogradu. Marko Mare, barmen, Tijana – Tića, garderoberka i Stefan – Kinez obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u Lajnu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života, klabinga, koji je postao način njihovog života. Ali Mare ima druge ambicije, da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život.

Ne propustite avanturu mladih junaka filma, koji će vas upoznati sa noćnim životom Beograda i poteškoćama i izazovima mlade populacije uopšte.

 

 

 

 

Tim povodom postavljena je izložba fotografija Noćni život Beograda u Afterpartiju.

Izložba predstavlja fotografije noćnog života prestonice viđenog okom filmske kamere, ovog mladog i kontroverznog reditelja, kao i glavnih likova u filmu koji predstavljaju generaciju mladih ljudi čiji se snovi, planovi i život u najvećoj meri svode na izlaske i provod.

Fotografije su i potpisali akteri filma, a izložba će biti postavljena u Ušću do 7. aprila.

Film Afterparti potpisuje najmlađa autorska ekipa u poslednjih nekoliko godina na čelu sa rediteljem Lukom Bursaćem, i kao takav najavljuje nov pristup i nove teme u domaćem filmu.

Takođe, film predstavlja i novu generaciju mladih glumaca Radeta Ćosića, Nikolu Šurbanovića, Vladimira Gvojića, Janu Milosavljević, koji su na jedan specifican način predstavili noćni život u Beogradu, uz pomoć iskusnih glumaca, takođe aktera u Afterpartiju Lidije Vukićević, Dragana Jovanovića i Slobodana Beštića.

Svečana bioskopska premijera filma biće održana u četvrtak, 6. aprila u 20 sati, nakon čega će se film naći na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji.

 

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super