11 Aug Llums noviteti – avgust 2017

Počinjem od meni omiljenih lakova za nokte. Sve vezano za njih mi je omiljeno – boje, tekstura, četkica i sama laka aplikacija, dugotrajnost. Možete naneti jedan ili dva sloja, i čak i bez prvog, zaštitnog sloja (top coat-a), lak će trajati dugo a skidaće se lako.

Evo novih nijansi, uživaćete u svakoj od njih, meni su omiljene narandža i lavanda, i naravno pink. Takođe su predivni i ovi sa šljokama, posebno glittery pink.

https://shop.lilly.rs/srpski/proizvod/llums-lak-za-nokte-gel-effect-confetti-8606017878452

https://shop.lilly.rs/srpski/proizvod/llums-lak-za-nokte-gel-effect-light-peach-8606017878421

 

GLow Tan bronzer je tečni bronzer koj možete koristiti za lice i telo. Dolazi u dve nijanse, Honey glow (svetliji) i Tropical Glow (veoma taman i intenzivan). Formula je tečna, delikatna i veoma lagana ali i koncentrisana. Možete dodati par kapljica u puder, ili naneti preko pudera, svakako je idealna stvar za leto. Ja sam ih nazvala – leto u tubici! Idealno je dodati ih i u mleko za telo ili namazati na vrh ramena, na ključne kosti, ili noge.Btw, za svaku online kupovinu ostvarujete 5% popusta na sve proizvode koji nisu na akciji. https://shop.lilly.rs/srpski/proizvodi/llums-314

Highlighter & Blush Baked duo  je nešto što nanosim svakog dana. Obožavam ovaj proizvod, odličan je posebno za sve one u žurbi kao što sam ja. Uzmem veliku – šitoku i gustu četkicu, prožem preko Highlighter & Blush Baked duo-a i zatim preko obraza i u jednom koraku imam nanet hajlajter i rumenilo, prelepo!!

 

Slična stvar je i sa rumenilom i bronzerom u istom pakovanju, samo treba namestiti da bronzer ide prvi, a iznad njega rumenilo 🙂 Odlično je za prirodan i sjajan izgled lica.

Jedinstvena kombinacija dve nijanse rumenila I bronzera, za postizanje prirodnog, zdravog izgleda. O…
blush bronzer baked duo 101 perfect match

Mermer je i dalje u trendu, a bio je i inspiracija za LLums bronzer, LLUMS MRAMORNI BRONZER – 02 AMBER MARBELIZED BRONZER je prava inovacija, odlična za prirodan prpelanuli, bronzani izgled. Sadrži ulja i minerale sa hidratantnim i hranljivim svojstvima.xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super