04 Oct Moja preporuka: Merz spezial

Kao modnoj i beauty blogerki lice je oduvek igrala vema važnu ulogu za mene. Moram da priznam da sam bila te sreće da nikada nisam imala problem sa aknama ili bubuljicama, ali mi je lice veoma osetljivo. Zbog prirode posla kojim se bavim, desi se da se dnevno i po par puta našminkam ili da zbog nekih snimanja celog dana imam “tešku” šminku na licu. Jedva čekam da dođem kući i umijem se, ali lice pamti, koža gubi sjaj i deluje umorno. Koristim mnoge kreme i maske, ali one deluju na kožu samo spolja.

Zato sam se i oduševila kada sam čula za Merz spezial dražeje –idealni i spezialni proizvod baš za mene. Nešto što će iznutra delovati na moju kosu. Ovo je proizvod za blistavu kožu, zdravu i sjajnu kosu, i lepe nokte.

Često znamo da uzmemo vitamin C kada nam padne imunitet, gvožđe kada smo umorni, a u ovom proizvodu se nalazi sve to, jedinstvena kombinacija vitamina (A,C, B), minerala i mikronutrijenata. koji pored toga što kosu, kožu i nokte čine zdravijim i lepšim, poboljšavaju naše opšte zdravstveno stanje.

Nokti mi uglavnom svakodnevno pucaju, a koža od rada na kompjuteru i umora ume da izbugi sjaj. Ma šta se ja žalim, sa svim ovim se suočava većina žena, i sve žele lepu kosu, kožu i nokte, zar ne?

Svaka žena je spezialna, jedinstvena i posebna!

Svaka žena zaslužuje najbolji tretman, ali za sve te masaže, spa centre i razne salone treba izdvojiti puno vremena, a mnoge od nas to i ne stižu.

Smatram da svaka žena treba biti negovana. I smatram da je ovaj proizvod baš za sve nas koji ništa ne stižemo.

I samo pakovanje Merz Spezial dražeja je veoma  spezialno, dražeje se nalaze u staklenoj bočici koja im daje efekat zveckanja. Izgledaju kao slatke bombonice koje želite smazati, ali uzimaju se samo dve na dan!:) Lako sam ovaj proizvod ubacila u svakodnevnu rutinu, i nakon sedam dana korišćenja, već primećujem prve efekte, nokti su mi svakako jači (i duži nego inače), nadam se da će i kosa užurbano da raste, a na licu sam primetila blistavost!

Više informacija o proizvodu: http://merz- spezial.rs/

Kako se koriste Merz Spezial dražeje?

Po jednu Merz Spezial dražeju uzeti dva puta dnevno sa malo tečnosti (ujutru i uveče). Pakovanje sadrži 60 dražeja.

Dražeje su dostupne isključivo u apotekama, i cena je oko 1.330 din.

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Tags:
, ,
Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super