30 Nov Kako da se rešiš celulita?

Znam da žene žele da budu lepe, zategnute i poželjne. Znam da žele lepu i glatku kožu. Znam da im je celulit jedan od najvećih neprijatelja na ovom svetu. Znam kako da se rešiš celulita!

ŠTA JE CELULIT?

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja svake žene. Po definiciji, u pitanju je  deformitet kože, u vidu pomorandžine kore posebno izražen kod ženske populacije. Stručnjaci kažu da je to posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. U prevodu, celulit na koži nastaje zbog slabe cirkulacije krvi i gomilanja masnoća. Zbog svega navedenog dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, što dovodi do pojave pomenute pomorandžine kore, odnosno celulita.

 

 

KAKO DA SE REŠIŠ CELULITA?

Borbu protiv celulita možeš započeti zdravom ishranom kako bi izbegla gomilnje masnoća na potkožnom tkivu. Takođe, neophodna ti je bolja cirkulacija krvi.  U prevodu, potrebni su ti veća fizička aktivnost i vitamini.

Ako imaš vremena za vežbanje, najbolji izbor su trčanje, plivanje, klizanje i brzo hodanje jer veoma uspešno podstiču cirkulaciju na svim delovima tvog tela. Ako radiš kancelarijski posao, trudi se da češće praviš pauze, jedeš voće i piješ dosta tečnosti. Posle posla i u slobodno vreme preporučujem šetnju. Umesto lifta, preporučujem ti što više stepenika.

Ako nemaš vremena za šetnju i vežbanje, tu su tuširanje i masaža. Uz masažu ti preporučujem korišćenje malo toplije vode, i pilinga od kafe. Topla voda će zagrejati tvoju kožu. Zahvaljujući kofeinu, piling od kafe poboljšava cirkulaciju krvi i podstiče razbijanje masnoća na potkožnom tkivu. Neka tvoje tuširanje bude jedan pravi mali tretman protiv celulita

MARK PROTIV CELULITA – UKLANJANJE CELULITA PILINGOM OD KAFE

https://www.markscrub.rs

Već sam preporučila da uz masažu uradiš i piling svoje kože. A za piling preporučejem MARK. Pitaš se zašto baš MARK? Osnovni sastojak bilo kog MARK pilinga je kafa.  Zahvaljujući kofeinu, prirodnom alkaloidu, kafa ima stimulativno dejstvo na tvoju kožu. Nepresušni je izvor antioksidanata i kao takva utiče na poboljšanje cirkulacije, te samim tim podstiče razradnju masnih ćelija, koje se “lepe” na tvoje butine, stomak i zadnjicu. Pored toga, kafa podstiče i izbacivanje nakupljene vode iz organizma. Sve to sprečava i pojavu bora i otvara jako uspešnu i vrlo efikasnu borbu protiv celulita.

PRAKTIČAN PRIMER UPOTREBE MARK PILINGA PROTIV CELULITA

Za ovu akciju preporučujem ti MARK coffe Original. Pažljivo ga otvori, uzmi na vlažne dlanove i nežno nanesi na svoje noge i butine. Sledeći korak je masaža štipanjem koja bi trebala da traje bar 5 minuta. Kada završiš masažu, problematične delove tela obmotaj plastičnom folijom. Posle desetak minuta skini foliju a mene pažljivo isperi. Radi ovo bar dva puta nedeljno i primetićeš promene već posle par nedelja. Tvoja koža će biti sjajna i nežna, a ti ćeš imati samo jednu dilemu. Mini suknja ili šorts.

 

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super