26 Nov Stasha Fashion Blog’s 7th anniversary

Novembar je mesec rođedana, a moj blog slavi 7. rođendan!!!! Sve je počelo ovde, i blog će uvek biti moja najveća ljubav!!! Ko me prati od samog početka, zna da se blog nekada zvao Butterfly Dreamer, a zatim je postao Stasha Fashion. Toliko sam dugo u ovome, a opet svaki dan mi donosi posebnu radost i nove izazove. Toliko toga mi se na poslovnom planu dogodilo samo ove godine i moram podeliti sa vama da sam veoma srećna a i ponosna što se družimo 7 godina!! Svakako ću se uvek truditi da vam prvenstveno osmišljam nov i zanimljiv, originalan sadržaj i da uvek budem tu za vas a i vaše predloge, jer da nije bilo vas, koji pratite, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. HVALA VAM!!!!!

My blog #stashafashion.com is celebrating 7th birthday!!! So much happened just this year, and the fact that it all happened just because I created a space online to share my ideas, inspiration and advice with others is pretty amazing!

Thank you all for being here!!!!

 

Klik ovde da se prijavite za darivanje povodom blogo-rođendana, puno vas će imati prilike da ih osvoji!:)

 I slike od @foto_video_studio -ja 🙂 su konačno tu!! Ne mogu vam opisati koliko sam uzbudjena i srećna povodom 7. godišnjice bloga i svih meni dragih ljudi koji su došli da me podrže!!💕💕💕 Uživali smo u novom @dolcetintolino na Dorćolu, @eventiva.rs je bila zaduzena za dekoraciju čiji su hajlajt bili @lartisanbg i @bobo_balloons , ja sam bila obucena u tonu by @wish_atelier_by_kety , + make up by @makeup_ananikolic & hair by @uhstaubner
💗💗💁🏼‍♀️
Nazdravljali smo sa @veuveclicquot šampanjcem i #Vignaret rose-om i zahvaljujući @vichysrbija i @max_factor_srbija imala sam i lepe poklončiće za goste! 💕💕🎉 Živeli!!  


 📸  http://www.fotovideo.rs/sr/

xoxo

Stasha

Anastasija Đurić

Anastasija Djurić
[email protected]
No Comments

Post A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Watch Dragon ball super